Foto: LETA
Partijas "Jaunais laiks" dome pieņēmusi rezolūciju, kurā norāda uz nepieciešamību šībrīža politiskajos apstākļos saglabāt Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) vadītās valdības rīcībspēju, vienlaikus nepieļaujot oligarhu ietekmi valdības un Saeimas lēmumos, portālu "Delfi" informēja partijas pārstāve Laila Timrota.

JL dome savā rezolūcijā pauž atbalstu Valsts prezidenta Valda Zatlera lēmumam ierosināt Saeimas atlaišanu, aicinot Zatleru spert arī nākamo soli, lai uzsāktās politiskās pārmaiņas turpinātu. Šim lēmumam jāatstāj paliekošas sekas, dodot iespēju sabiedrībai pēc būtības mainīt Latvijas politisko vidi, norāda JL reģionu pārstāvji.

JL dome arī aicina Zatleru pievienoties apvienībā "Vienotība", norādot, ka "profesionāliem un valstiski domājošiem politķiem jāapvienojas, lai sabiedrībai piedāvātu kvalitatīvu un uz attīstību vērstu politisku alternatīvu".

Tāpat rezolūcijas autori uzsver nepieciešamību "Vienotību" veidojošajām būt valstiski domājošām un konstruktīvi virzīties uz vienotas, modernas un plaši pārstāvētas partijas izveidi, esot vienotiem un saskaņotiem savos vārdos un darbos, kā arī aicina valstiski domājošus politiskos spēkus un Latvijas sabiedrību līdzdarboties, lai paredzamās Saeimas vēlēšanas kļūtu par iespēju pēc būtības mainīt politisko vidi un kultūru Latvijā. "Sīkpartiju laiks Latvijā ir pagājis, vienotai un vienojošai sabiedrībai ir vajadzīga plaša politiska pārstāvniecība", norādījusi JL dome.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!