Apvienībai "Vienotība" ir jāuzvar 10.Saeimas vēlēšanās un Valdim Dombrovskim (JL) jāturpina vadīt valdība arī pēc vēlēšanām, jo "tas ir vienīgais ceļš, kā Latvija var kļūt par modernu, uz rietumiem orientētu demokrātiju, kuras vērtības ir tiesiska valsts un atbildība kopā ar parlamenta kompetenci un profesionalitāti", teikts partijas "Jaunais laiks" (JL) sestdien domes sēdē pieņemtajā rezolūcijā par "Vienotības" mērķiem un uzdevumiem.

JL Saeimas frakcijas sabiedrisko attiecību konsultante Laila Timrota portālu "Delfi" informēja, ka sestdien atklātajā domes sēdē Cēsīs JL pieņēma rezolūciju, kurā uzsver: "Vienotības" mērķu īstenošanā jāiesaista plaša sabiedrība. "TB/LNNK vajadzētu kļūt par mūsu sabiedrotajiem "Vienotībā"," rezolūcijā norāda JL.

Rezolūcijā norādīts, ka pagājušā gada martā premjers Dombrovskis uzņēmās paveikt to, kas tobrīd daudziem šķita neiespējams. "Ministru prezidents ir izvedis mūsu valsti no bankrota uz pagaidām vēl šaura un grūta, tomēr droša un stabila ceļa", uzskata JL dome.

"Tādēļ, lai nodrošinātu arī turpmāku valsts attīstību, ievērojot valsts un sabiedrības intereses, jāturpina "Vienotības" iesāktais darbs valsts ekonomiskās izaugsmes un finansiālās stabilitātes nodrošināšanai arī pēc 10.Saeimas vēlēšanām. Valsts, kas sāk atgūties no "trekno gadu" bezatbildības un visatļautības, nedrīkst atkal nonākt to pašu politiķu varas un naudas kāres gūstā", uzsvērts rezolūcijā.

Jau ziņots, ka JL sabiedrotās "Vienotībā", partijas "Pilsoniskā savienība" (PS) valdes locekle Sandra Kalniete sestdien PS kongresā uzsvēra, ka "Vienotība" galvenais uzdevums 10.Saeimas vēlēšanās ir uzvarēt "Saskaņu" – "apvienību, kuru atbalsta Maskava".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!