Partijas "Jaunais laiks" frakcija trešdien izplatījusi paziņojumu, kurā vaino Latvijas Pirmo partiju (LPP) mēģinājumos gāzt Kalvīša valdību.
Paziņojumā teikts: "Laikā, kad Latvijas valdība smagi strādā, lai panāktu inflācijas mazināšanu valstī, sakārtotu veselības aprūpes sistēmu, veicinātu izglītības kvalitātes uzlabošanu un tieslietu jomas sakārtošanu, Latvijas Pirmā partija (LPP) mērķtiecīgi vēlas gāzt Aigara Kalvīša vadītās valdības koalīciju. Partija Jaunais laiks (JL) uzskata, ka tieši šī iemesla dēļ LPP meklē viltus ieganstus JL amatpersonu profesionālās darbības apšaubīšanai.

JL sagaida, ka, ņemot vērā LPP priekšsēdētāja vietnieka Aināra Šlesera acīmredzamo vēlēšanos visiem līdzekļiem sašķobīt valdību un to gāzt, koalīcijas stabilizēšanā iesaistīsies arī citi koalīcijas partneri – Tautas partija un ZZS, visticamāk, prasot no LPP paskaidrojumus.

JL uzsver, ka LPP kā partija pašlaik apzināti ignorē tiesiskumu Latvijā, par tiesas lēmuma izpildi prasot Rīgas domes izpilddirektora Ērika Škapara atkāpšanos, kā arī izdarot spiedienu uz tiesu varu un tieslietu ministri Solvitu Āboltiņu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!