Partijas “Jaunais laiks” Rīgas nodaļas valde, gatavojoties gaidāmajām Rīgas domes vēlēšanām, ir izvirzījusi un apstiprinājusi JL Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātu. Tajā nominēts viens no partijas dibinātājiem, Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Jaunups, portālu “Delfi” informēja JL pārstāvis Sandris Sabajaves.

Partijas valdes priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa pauž pārliecību, ka Jaunupa labās organizatora spējas, modernā izglītība un idejas ir tas, pēc kā šobrīd ir akūts pieprasījums un dos patiešām vērtīgu pienesumu. "Nešaubos, ka viņš spēs izveidot ne tikai saliedētu Jaunā laika komandu, bet arī nodrošināt sekmīgu sadarbību ar pārējām Rīgas pilsētas pašvaldībā pārstāvētājām partijām," norāda Āboltiņa.

Pats Jaunups atzīst, ka „šis ir laiks, kad visiem jaunajiem, izglītotajiem cilvēkiem, kuri spēj dot ieguldījumu valstij grūtās situācijas risināšanā, ir jāiesaistās. Tas ir atbildīgākais šā brīža pienākums, ko nevar atlikt uz vēlāku laiku. Manuprāt, svarīgākais Rīgā ir izveidot reāli rīcībspējīgu un vienotu, nevis politisko intrigu vajātu vāju koalīciju. Tik stipru, lai tā kļūtu par stabilu un pilnvērtīgu valdības partneri, īpaši šajā grūtajā ekonomiskajā situācijā. Lai Rīga būtu galvaspilsēta vārda visplašākajā un vistiešākajā nozīmē. Savukārt Baltijas jūras reģionā - konkurētspējīga metropole. Tas iespējams, kļūstot par augstākās izglītības centru, ieguldot uzņēmējdarbībā un ievērojami samazinot birokrātiju. Lai arī zināt ceļu un iet pa to ir divas dažādas lietas, es esmu gatavs pieņemt šo izaicinājumu."

Partijas Jaunais laiks Rīgas domes deputātu kandidātu saraksts tiks publiskots nākamās nedēļas sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!