Valdības koalīcijas līderis, partija “Jaunais Laiks” ir pārliecināta, ka tā iekļūs arī Rīgas Domē un iegūs tur vismaz 10 - 15 mandātus. JL arī akcentē, ka nepieļaus LPP/LC līdera Aināra Šlesera kļūšanu par Rīgas mēru.

Viena no JL partijas līderēm Solvita Āboltiņa portālam, „Delfi” sacīja, ka partija cerot uz panākumiem arī Valmierā, Ventspilī, Ogrē, Bauskā un citur Latvijā.

Tāpat Āboltiņa izteica cerību, ka Eiropas Parlamentā arī būs JL pārstāvji. Tāpat kā “Sabiedrība Citai Politikai” un “Pilsoniskā savienība” arī “Jaunais Laiks” apliecina gatavību savstarpēji sadarboties, un identiski šīm partijām arī JL atzīst, ka viens no tās mērķiem ir nepieļaut LPP/LC līdera Ainara Šlesera kļūšanu par mēru. Viņa norādīja, ka nevar noraidīt LPP/LC kā partneri, taču Šlesera nākšana pie varas ir nepieļaujama.

Attiecībā uz vēlētāju aktivitāti Āboltiņa atzina, ka tā ir “optimāla”, kaut gan varētu cerēt arī uz lielāku pilsoņu dalību vēlēšanās.

JL rezultātus gaida Latvijas Arhitektu namā, kur gaisotne ir mierīga, saviesīga un nepiespiesta. Partija šķiet optimistiski noskaņota. Savus partijas biedrus RD vēlēšanās bija atnākuši atbalstīt arī premjers Valdis Dombrovskis, kā arī citi JL ministri un pazīstami politiķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!