Foto: F64

Autovadītājiem aizvien jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem ceļu būvdarbu, kas notiek visā valsts teritorijā, dēļ, kā arī brīvdienās satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti arī dažu pasākumu laikā, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Pierīgā ceļu būvdarbi turpinās uz Jūrmalas šosejas (A10), kur satiksme pārslēgta uz brauktuves labo pusi pa divām joslām katrā virzienā. Uz Rīgas apvedceļa (A5) pārvada ir satiksmes izmaiņas - tiem, kas brauc virzienā no Liepājas uz Babīti vai no Babītes uz Liepāju, jārēķinās, ka piektdienas pēcpusdienā satiksme var būt palēnināta.

Arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei notiek būvdarbi. Ātruma ierobežojumi dažādos ceļa posmos ir 30, 50 un 70 kilometri stundā. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme tur var būt palēnināta, tāpēc uzņēmums aicina ieplānot papildu laiku ceļam.

Reģionos plašākie ceļu satiksmes ierobežojumi saglabājas starp Ventspili un Zirām, kur ceļā jāieplāno vairāk nekā stunda, kā arī no Tērvetes līdz Lietuvas robežai, kur arī ceļā jāpavada apmēram stunda.

Brīvdienās satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti arī dažu pasākumu laikā. Proti, sestdien, 21. septembrī, no pulksten 13 līdz 17.50 un svētdien, 22. septembrī, no pulksten 12.20 līdz 17.50 Saldus apkārtnē norisināsies rallija sacensības "Saldus 2019". Satiksme atsevišķos valsts vietējās nozīmes un vairākos pašvaldības ceļu posmos būs slēgta vai ierobežota.

Savukārt Skaistkalnē sestdien, 21. septembrī, saistībā ar pasākumu Baltu dienas laikā no pulksten 19 līdz 19.20 tiks slēgts Mēmeles tilts Skaistkalnē (P89 Ķekava-Skaistkalne).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!