Jau ziņots, ka no 1. līdz 3. jūnijam Cēsīs notiks pasākums “Ceļamērķis Cēsis”, kurā apvienoti trīs pasākumi: 2. starptautiskais gaisa balonu festivāls “LMT kauss 2001”, Starptautiskos Cēsu bērnu dziesmu un deju svētki un gadskārtējie Cēsu pilsētas sporta svētki.
Pasākuma “Ceļamērķis Cēsis” laikā notiks ne tikai balonu lidojumi, bet arī balonu “nakts spīdēšanas”. Triju dienu garumā balonu arēnā, Cēsu pilsētas stadionā, pasākuma “Ceļamērķis Cēsis” viesiem tiks piedāvāta plaša izklaides programma.

Cēsīs uzstāsies grupas “Shake & Bake”, “bet bet”, “Logo”, Gunārs Kalniņš un Lauris Reiniks. 2.jūnijā Cēsīs uzstāsies grupa “Prāta Vētra”, bet pasākums noslēgsies 3.jūnija vakarā, kad Cēsu pilsētas stadionā notiks LNT Mūzikas video ieraksts ar 10 Latvijas grupu parādi.

Trešdien, 23.maijā, uz šo pasākumu sākusies biļešu iepriekšpārdošana. Biļetes var iegādāties Rīgā - mūzikas veikalos “M-Daile” un kinoteātra “Rīga” kasēs Cēsīs - Cēsu Kultūras Centrā un kinoteātra “Vidzemnieks” kasēs.

Biļete, kas ir abonements uz trijām pasākuma dienām maksā tikai 5 Ls, par ko jāpasakās gaisa balonu festivāla LMT KAUSS 2001 ģenerālsponsoram “Latvijas Mobilajam telefons”, sponsoram “Latvijas Gāze” un pasākuma Ceļamērķis Cēsis sponsoriem NCC un Datorgrafika.

Piedalies perc.lv akcijā un lido!

Interneta portāls PERC.LV sadarbībā ar koncertaģentūru BDG Latvija piedāvā lielisku iespēju - izsolē vinnēt lidojumu ar gaisa balonu divām personām un ielūgumu uz visiem Ceļamērķis Cēsis/2.Starptautiskā gaisa balonu festivāla pasākumiem. Sākumcena – tikai 1 santīms!

Izsole sāksies pirmdien, 28.maijā plkst. 12:00 un beigsies ceturtdien, 31.maijā plkst. 13:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!