Ministru prezidents Aigars Kalvītis kopā ar vairākiem ministriem un Cūkmenu piektdien piedalīsies meža un jūras krasta sakopšanas talkā Engurē, informēja kampaņas “Nemeslo Mežā!” rīkotāji.
Talku piektdien rīko AS “Latvijas valsts meži“ kampaņas „Nemēslo mežā!“ ietvaros, talkas mērķis ir pievērst visas sabiedrības uzmanību meža piesārņošanas problēmai. Tāpēc ministri, “Latvijas valsts meži“ darbinieki un Engures skolēni kopīgiem spēkiem pasākuma laikā sakops vairākus kilometrus jūras krasta, kā arī izteiks savu viedokli par atkritumu problēmu mežos.

Šoruden tā būs lielākā kampaņas “Nemēslo mežā!“ talka, kurā aicināti piedalīties valdības pārstāvji un kampaņas atbalstītāji.

Talkas dalībniekus uzmundrinās kampaņas tēls Cūkmens, kā arī mūziķis un vides draugs Roberts Gobziņš kopā ar pavadošo grupu “Meža Avīze“.

Visi talcinieki tiks sadalīti komandās, kas ne vien vāks atkritumus, bet arī piedalīsies konkursā par “interesantāko atradumu“. Pēc darba ministri prezentēs interesantākos atradumus un pie ugunskura izteiks savu viedokli par atkritumu problēmu mežos.

Talkā piedalīsies arī zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, vides ministrs Raimonds Vējonis, bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks un iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!