Ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL), iepazīstoties ar Latvijas paviljona "World Expo" izstādē Šanhajā, Ķīnā, pirmo dienu rezultātiem, atzīst, ka tas izraisījis neparedzēti lielu interesi apmeklētāju vidū. Ministrs ir gandarīts par rezultātu un uzskata, ka Latvijas paviljons godam nes valsts vārdu pasaulē, informēja ministra pārstāvis Sandris Sabajevs.

""Aerodium" uzbūvētais Latvijas paviljons "World Expo" ir viena no labākajām līdz šim radītajām reklāmām par Latviju. Esmu pārliecināts, ka pateicoties tam, par Latviju kā tūrisma galamērķi pieaugs tūristu interese ne tikai no Ķīnas, bet arī no daudzām citām valstīm, kas uzzina par Latvijas radīto unikālo vēja tuneli no masu medijiem," ar gandarījumu pauž Kampars.

Jau pirmajās dienās cilvēki stāv pat divas stundas, garās rindās, lai noskatītos priekšnesumu. Latvijas paviljons "World Expo" izstādē ir kļuvis par vienu no apmeklētākajiem un godam nes valsts vārdu pasaulē, informē EM.

Trešdien Latvijas premjerministrs Valdis Dombrovskis (JL) svinīgi atklāja Latvijas paviljonu " World Expo" izstādē Šanhajā, kas ir pasaulē nozīmīgākā starptautiskā izstāde, kas vērsta uz valstu tēla veidošanu un popularizēšanu. "World Expo 2010" norisinās Šanhajā, Ķīnā, no 2010. gada 1.maija līdz 31.oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!