Foto: DELFI
Kanalizācijas tīkla cauruļvadu remontdarbu dēļ no šīs nedēļas līdz aprīļa vidum tiks ierobežota un slēgta satiksme vairāku ielu posmos Vecmīlgrāvī, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

No17. marta pulksten 8 līdz 3. aprīlim pulksten 18 saistībā ar kanalizācijas tīkla cauruļvadu remontdarbiem tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Vecmīlgrāvja 1.līnijas 50 metrus garā posmā un virzienā no Emmas ielas līdz Melīdas ielai un Vecmīlgrāvja ielas 50 metrus garā posmā un virzienā no Emmas ielas līdz Melīdas ielai.

No 4. aprīļa pulksten 8 līdz 14. aprīlim pulksten 12 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Skuju ielas 50 metrus garā posmā un virzienā no Meldru ielas līdz Vecmīlgrāvja ielai, kā arī Martas Rinkas ielas 50 metrus garā posmā no Meldru ielas līdz Vecmīlgrāvja ielai.

No 17. marta pulksten 8 līdz 3. aprīlim pulksten 18 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Emmas ielas posmā no Augusta Dombrovska ielas līdz Meldru ielai, bet no 4. aprīļa pulksten 8 līdz 14. aprīlim pulksten 12 Meldru ielas posmā no Emmas ielas līdz Martas Rinkas ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas ielas slēgtajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!