Foto: LETA

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) no pirmdienas, 20. jūlija, līdz 2. augustam būs atvaļinājumā, portālu "Delfi" informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Kariņa prombūtnes laikā pirmajā nedēļā Ministru prezidenta pienākumus pildīs Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP), bet otrajā nedēļā – Ministru prezidenta biedrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Ministru prezidents turpinās aktīvi sekot līdzi epidemioloģiskai situācijai valstī un nepieciešamības gadījumā pārtrauks atvaļinājumu, lai nekavējoties atgrieztos pie amata pienākumu pildīšanas, norādīja Sabajevs.

Jau ziņots, ka piektdien, 17. jūlijā, un sestdien, 18. jūlijā, Kariņš piedalās Eiropadomes sēdē Briselē, kur pulcējas Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu valstu un valdību vadītāji.

Pēc aptuveni četru mēnešu pārtraukuma tā ir pirmā Eiropadomes sēde klātienē, un tajā iecerēts lemt par nākamo ES daudzgadu budžeta projektu un Eiropas Komisijas piedāvāto Ekonomikas atjaunošanas fonda izveidi Covid-19 izraisīto seku pārvarēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!