Foto: F64
Naktī uz ceturtdienu Rīgā, Nometņu ielā bijušais izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis izraisījis autoavāriju.

Ķīlis portālam "Delfi" apstiprināja, ka ir iesaistīts ceļu satiksmes negadījumā, un pirms šī notikuma viņš pa dienu bija "ar draugiem iedzēris alu".

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis portālam "Delfi" pastāstīja, ka kāds iereibis vīrietis ap pulksten 1:30 Nometņu ielā ar automašīnu "Mazda 3" ietriecās stāvošā automašīnā "Volkswagen Bora".

Pēc notikušā "Mazda 3" vadītājs nobrauca dažus metrus un apstājās. Policijai par notikušo negadījumu paziņoja kāds aculiecinieks.

Kad policija ieradās notikuma vietā, "Mazda 3" vadītājs paskaidroja, ka tumsā nav pamanījis stāvošo auto. Vīrieša izelpā policija konstatēta 1,34 promiles alkohola.

Avārijā cietusī automašīna "Volkswagen Bora":

Bijušais ministrs portālam "Delfi" apstiprināja, ka naktī no trešdienas uz ceturtdienu izraisījis avāriju.

Viņš atzina, ka trešdien dienā kopā ar draugiem "iedzēris alu", taču nezinot, vai avārijas izraisīšanas brīdī vēl bijis reibumā. "Tiešām nezinu," sacīja Ķīlis.

Viņš skaidroja, ka avārija notikusi brīdī, kad viņš, dodoties uz degvielas uzpildes staciju, lai iegādātos degvielu savai automašīnai, nogriezies no Slokas ielas. "Es diezgan nopietni aizķēru vienu automašīnu," atzina Ķīlis.

Avārijas brīdī viņš automašīnā atradies viens pats. Nekādus savainojumus eksministrs neesot guvis.

Policijā par notikušo sākta administratīvā lieta un notiek izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!