Foto: DELFI Reporter
Apsardzes kompānija "Koblenz Drošība" šodien beidz apsargāt Vanšu tiltu Rīgā, bet turpmāk šo funkciju veiks Rīgas Pašvaldības policija, liecina uzņēmuma "Koblenz Drošība" oficiālajā "Facebook" lapā publicētā informācija.

Minētais uzņēmums tilta vantis apsargāja četrus mēnešus jeb kopš 23.jūlija. Šajā laikā apsardzes darbinieki novērsa divus mēģinājumus uzkāpt vantīs, abos gadījumos pārgalvjus aizturot un nododot Valsts policijai.

"Koblenz Drošība" norāda, ka, strādājot uz Vanšu tilta, uzņēmuma darbinieki novērsuši arī vairākus citus sabiedriskās kārtības normu pārkāpumus.

Kā ziņots, šovasar vairāki jauni vīrieši mēģināja uzkāpt Vanšu tilta vantīs. Pirmais no šiem gadījumiem beidzās letāli - jaunietis uzkāpa gandrīz visaugstākajā tilta punktā un no tā mērķtiecīgi nolēca. Pārējos gadījumos pārgalvji tika aizturēti.

Nespējot cīnīties ar kāpējiem, tilta vantis tika apjoztas ar dzeloņdrātīm un žogu, taču arī šie šķēršļi visus iekarsušos neapturēja. Vēlāk vantis fiziski sāka apsargāt uzņēmuma "Koblenz Drošība" apsardzes darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!