Pēc konflikta starp žurnālistu Jāni Domburu un “Latvijas Televīziju” (LTV) par raidījuma “Kas notiek Latvijā?” pārtraukšanu komerctelevīzijas – TV3 un TV5 –atzīst, ka labprāt sadarbotos ar Domburu. Žurnālists līgumu, kas noslēgts ar LTV līdz šā gada jūlijam, pašreiz negrasās lauzt, sestdien raksta “Neatkarīgā Rīta avīze”.
Domburs laikrakstam atzina, ka LTV neatbalstīja viņa ieteikumus raidījuma attīstībai, “Raidījuma pārtraukšana bija tas kritiskais punkts, kad es patiesām apsvēru iespēju sadarboties ar komerctelevīzijām, jo nejūtu vairs attīstības iespējas, alternatīvas Latvijas Televīzijā," sacīja Domburs.

Kaut arī Domburs negrasās pārtraukt līgumu pirms tā beigām, viņam bijušas pārrunas ar citām televīzijām.

TV3 un TV5 pārstāvji laikrakstam opauda, ka konkrētas sarunas ar žurnālistu nav notikušas, be abi kanāli būtu gatavi uzsākt sadarbību. LNT par iespējamo sadarbību ar Domburu runāja izvairīgi. LNT sabiedrisko attiecību konsultante Evija Ansonska norādīja: "Mēs negribētu teikt ne jā, ne nē. Mēs novērtējam kvalitatīvus un profesionālus žurnālistus, kāds ir arī Domburs. Mēs esam gatavi arī labi maksāt par kvalitāti, bet par iespējamo sadarbību nevēlamies izteikties plašāk."

Jau ziņots, ka LTV nolēma Domburam par raidījuma hronometrāžas pārsniegšanu piemērot naudas sodu – 90 latus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!