Foto: DELFI

Piektdien, 24. aprīlī interneta vietnē www.palieccilveks.lv norisināsies cilvēcības konference "Paliec mājās-paliec cilvēks", kurā uzstāsies vairāk nekā 20 dažādu nozaru pārstāvji un viedokļu līderi, kas vienotā noskaņā sniegs subjektīvo un pamācošo pieredzi par šī brīža krīzes pārvarēšanu gan psiholoģiski, gan fiziski, gan sadzīviski.

Sadarbojoties ar uzņēmumu "Bite Latvija" konference būs pieejama bezmaksas. Konference norisināsies interneta vietnē palieccilveks.lv, kā arī portālā "Delfi". Konference sākums paredzēts pulksten 10, kad ar īpašo uzrunu to atklās Valsts prezidents Egils Levits.

Konferencē uzstāsies Latvijā visiem zināmas personības, kā Dailes teātra direktors un uzņēmējs Juris Žagars, LHF ģenerāldirektors Viesturs Koziols, psiholoģijas un personības izaugsmes eksperti - Laura Dennler, Ronalds Cinks, Kristīne Balode un Arstarulsmirus, sporta nozares pārstāvji Zanda Zariņa Rešetina, Kristaps Janičenoks un Gatis Jahovičs, aktieri un mūziķi - Gundars Āboliņš, Anta Aizupe, Vestards Šimkus, Jānis Krivēns aka Krivenchy, kā arī ētera personības Renārs Zeltiņš, Baiba Sipeniece, Pauls Timrots un daudz citi.

"Rūpes par cilvēku ir viena no "Bite" vērtībām, tāpēc priecājamies, ka ar mūsu atbalstu un palīdzību, tagad šī konference ir pieejama visiem Latvijas iedzīvotājiem bez maksas. Iedvesmojoši pieredzes stāsti no viedokļu līderiem, iespējams kādam palīdzēs pārvarēt šo izaicinošo laiku," saka "Bite Latvija" vadītājs Kaspars Buls.

Konferencē paralēli izglītojošajai un motivējošajai programmas daļai, paredzēts arī mākslinieku uzstāšanās, kā arī sporta nodarbības, bērnu fizioterapijas un līderisma paraugstundas, ēdienu gatavošanas pauzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!