Foto: DELFI
Latvijas Valsts mežzinātnes institūts "Silava" izsludinājis konkursu uz direktora amatu, liecina publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

No pretendentiem tiek prasīts zinātņu doktora grāds mežzinātnē, vides zinātnē, bioloģijā, ģeogrāfijā, ķīmijā vai inženierzinātnēs, kā arī vismaz triju gadu darba pieredze vadošā administratīvajā amatā zinātniskajā institūcijā. Par priekšrocību tiks uzskatītas svešvalodu zināšanas, labas komunikācijas prasmes, kā arī atsauksmes.

Pretendentiem iesniegums Latvijas Valsts mežzinātnes institūta "Silava" Zinātniskajai padomei par dalību konkursā, dzīves gājuma apraksts (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un Latvijas Valsts mežzinātnes institūta "Silava" turpmākas attīstības redzējums jāiesniedz līdz 2016. gada 27. jūnijam.

Šobrīd Latvijas Valsts mežzinātnes institūta "Silava" direktora pienākumu izpildītājs ir Ansis Actiņš.

Latvijas Valsts mežzinātnes institūts "Silava" ir viens no vadošajiem mežzinātnes pētnieciskajiem centriem Latvijā. Institūts dibināts 1946.gadā. Institūta darbības mērķis ir ar zinātniskām metodēm iegūt jaunas zināšanas un izstrādāt inovatīvas tehnoloģijas, lai sekmētu meža nozares ilgtspējīgu attīstību un konkurētspēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!