Foto: DELFI

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) uz trim vakantajiem izmeklētāju amatiem ir saņēmis 23 pieteikumus.

Kandidāti pieteikušies no dažādām iestādēm - Valsts policijas, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts robežsardzes un citām valsts pārvaldes institūcijām, kā arī no privātā sektora, norādīja biroja pārstāve Laura Dūša.

Patlaban notiek pretendentu vērtēšana.

Konkursā uz Juridiskās un personālvadības nodaļas galvenā speciālista-jurista amata vietu pieteikušies 32 pretendenti, no valsts pārvaldes iestādēm, tiesu sistēmas, prokuratūras un privātā sektora. Savukārt uz vakanto Korupcijas novēršanas nodaļas galvenā speciālista starptautisko attiecību jautājumos amata vietu pieteikušies desmit pretendenti.

Tāpat KNAB joprojām vakants Juridiskās un personālvadības nodaļas vadītāja amats. Jau ziņots, ka uz šo amatu uzrunāts Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes Juridiskā biroja Normatīvo aktu analīzes un izstrādes nodaļas priekšnieks Intars Opolais, taču viņam vispirms no Satversmes aizsardzības biroja ir jāsaņem attiecīgā pielaide valsts noslēpumam.

Jau ziņots, ka nesen KNAB Iekšējās drošības nodaļas vadītāja amatā stājās bijušais Drošības policijas darbinieks Jānis Roze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!