Rīgas 800 gadu jubilejā "mākoņu stumšanu" piedāvājušais dziednieks Alberts Ignatenko paudis vēlmi tikties ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, lai atklātu viņai jaunības noslēpumu.
Prezidentes preses sekretāre Aiva Rozenberga apstiprināja, ka ceturtdien prezidentes kanceleja saņēmusi šādu piedāvājumu no dziednieka oficiālā pārstāvja Baltijā. Ar vēstuli pēc atgriešanās no atvaļinājuma tiks iepazīstināta arī prezidente.

Rozenberga gan nevēlējās prognozēt, vai prezidente pieņems vai atraidīs Ignatenko piedāvājumu. "Par to izlems pati prezidente, un man pagaidām man nav informācijas, vai prezidentei būs vēlme un iespēja satikties," atzina Rozenberga. Laikraksts "Vakara Ziņas" (VZ) piektdien vēsta, ka Ignatenko paudis vēlmi Latvijas prezidentei atklāt jaunības noslēpumu un "atjaunināt" prezidenti par vismaz 20 gadiem.

Laikraksts ziņo, ka aprīļa vidū Latvijā vēlreiz viesosies "kosmoeniopsihosuģestologs" Ignatenko, kas plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams pagājušā gada augustā, kad dziednieks piedāvāja Rīgas domei Rīgas 800 gadu svētku uguņošanas brīdī "izdzenāt" debesīs mākoņus. Dziednieks turklāt to solīja veikt, būdams Prāgā, par savām pūlēm prasot pusmiljonu ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!