Foto: LETA

Partijas "KPV LV" valde pieņēmusi lēmumu startēt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās un ir uzsākusi gatavošanos, lai jūlijā iesniegtu kandidātu sarakstu un izraudzītos galvaspilsētas mērā kandidātu, portāls "Delfi" uzzināja partijā.

"KPV LV" valdes loceklis Ēriks Pucens skaidroja, ka partijas prioritātes būs "rīdzinieku interešu pārstāvēšana un laba pārvaldība no domes un to iestāžu, kapitālsabiedrību gaiteņiem, līdz pat mikrorajonu pagalmiem un iedzīvotāju rēķiniem".

"Valdības līmenī esam pierādījuši, ka esam darītāji un izdarītāji, šādu pieeju arī saglabāsim attiecībā uz Rīgu un jebkuru citu pašvaldību," pauda Pucens.

Pēc viņa teiktā, "KPV LV" Rīgas nodaļa gadu garumā seko līdzi, analizē un veido savu piedāvājumu Rīgas labākai pārvaldībai un dzīves kvalitātei.

Partija skola ar plašāku informāciju par līderu komandu un ideoloģiskajiem uzstādījumiem iepazīstināt drīzumā.

Jau vēstīts, ka Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas notiks 29. augustā. Trīs iepriekšējās balsošanas dienās vēlēšanu iecirkņi būs atvērti dažas stundas.

Partijām kandidātu saraksti ārkārtas vēlēšanām būs jāiesniedz no 14. jūlija līdz 20. jūlijam.

Saeima šā gada sākumā lēma atlaist Rīgas domi. Vēlēšanu datums gan divas reizes ticis pārcelts saistībā ar Covid-19 izplatības mazināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!