Foto: LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) trešdien no piedūmotas ēkas Krāslavā izglāba trīs cilvēkus, bet Talsos no nama, kura dūmvadā dega sodrēji, pirms glābēju ierašanās saviem spēkiem evakuējās pieci cilvēki, “Delfi” uzzināja VUGD.

Pulksten 20.36 tika saņemts izsaukums uz Siena ielu Krāslavā, kur vienstāva dzīvojamās mājas istabā dega sadzīves mantas 0,5 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas izglāba trīs cilvēkus. Pulksten 20.59 ugunsgrēks tika likvidēts.

Pulksten 8.57 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Akmeņu ielu Talsos, kur dega sodrēji divstāvu dzīvojamās mājās dūmvadā 0,5 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās pieci cilvēki. Pulksten 9.36 darbs notikuma vietā tika pabeigts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumiem, kuros dega žāvētava un jumta konstrukcija, sodrēji ēkas dūmvadā, sadzīves mantas, divas vieglās automašīnas, frēzes putekļu maiss ar skaidām un atkritumi.

VUGD aizvadītajā diennaktī saņēma 16 izsaukumus – septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, astoņus uz glābšanas darbiem, bet viens izsaukums bija maldinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!