Foto: LETA
No otrdienas slimības lapu noslēdzis un darba pienākumus atsācis pildīt pirms nedēļas satiksmes negadījumā cietušais Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija).

Lai arī pēc gūtā smadzeņu satricinājuma labā pašsajūta vēl neesot līdz galam atgriezusies, tomēr pienākumi Valkas novada domē esot mudinājuši darbu atsākt pēc iespējas ātrāk. "Mediķi, protams, šo domu neatbalstīja, bet viņi jau zina, kāds es esmu," smejot atklāja Krauklis.

Šo dienu Valkas mērs pavadīs darba tikšanās un sanāksmēs Rīgā, savukārt atlikusī nedēļa būšot vēl jo vairāk piepildīta ar atbildīgiem pasākumiem, tostarp ceturtdien gaidāmā Somijas vēstnieka vizīte Latvijā, Tālavas ielas posma atklāšana, komitejas sēdes un citas tikšanās un pārrunas pašvaldībā, norādīja Krauklis.

"Iespēju robežās centīšos ieturēt mierīgu režīmu, cik nu tas pie maniem darba pienākumiem ir iespējams," atzina mērs.

Kā sacīja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Gundega Veinberga, līdz apdrošināšanas kompānijas "Balta" atzinuma saņemšanai par domes automašīnas "Audi A6" bojājumu kompensāciju, dome "kaut kā iztikšot" ar tās rīcībā esošajām divām "Škoda" markas automašīnām. Savukārt pēc apdrošināšanas kompānijas slēdziena saņemšanas dome lems par "Audi" remontu.

Krauklis cieta 29.oktobrī ceļā no Rīgas uz mājām. Negadījums noticis, kad uz ceļa braucamās daļas izskrējis alnis.

Krauklis negadījumā guva smadzeņu satricinājumu un vairākus vieglus sasitumus, kā rezultātā no piektdienas, 1.novembra, viņam tika izsniegta darba nespējas lapa.

Pēc sadursmes ar meža dzīvnieku tika sadragāta Kraukļa vadītās automašīnas "Audi A6" priekšpuse. Automašīnu septembra sākumā dome par 13 923 latiem (bez PVN) iegādājās priekšsēdētāja vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!