Foto: LETA

Pirmdien pulksten 19.57 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Vecumnieku novadā, kur dega kravas automašīna trīs kvadrātmetru platībā, portāls "Delfi" uzzināja VUGD.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg kravas automašīnas piekabes aizmugurējā riepa. Cenšoties apdzēst liesmas pirms VUGD ierašanās, cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pulksten 21.13 ugunsgrēks tika likvidēts.

Pulksten 15.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Rīgu, kur ugunsgrēks bija izcēlies daudzstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dzīvoklī deg sadzīves mantas un mēbeles piecu kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 25 cilvēki, bet ugunsdzēsēji glābēji evakuēja vēl trīs cilvēkus. Pulksten 16.49 ugunsgrēks tika likvidēts.

Tāpat aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, skaidu kaltes bunkurs, pagraba siena, traktors, sodrēji ēku dūmvados un šķūnis.

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 48 izsaukumus – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 33 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!