Lai Krievijas pilsoņi Latvijā varētu piedalīties Krievijas prezidenta vēlēšanās, 26.martā Krievijas vēstniecība Latvijā ierīkos piecus vēlēšanus iecirkņus.
Kaimiņzemes pilsoņi savu izvēli vēlējot varēs paust vēstniecībā Rīgā, vēstniecības Sociālās nodrošināšanas nodaļā, olimpiskajā zālē "Skonto". Divi vēlēšanu iecirkņi atradīsies lielākajās Latvijas pilsētās - Liepājā un Daugavpilī ģenerālkonsulāta ēkās.

"Runa ir par Krievijas attīstības tālākā ceļa izvēli," teikts Krievijas vēstnieka Latvijā Aleksandra Udaļcova paziņojumā Latvijā dzīvojošajiem Krievijas pilsoņiem.

Viņš uzsver, ka ne tikai Krievijā pirmsvēlēšanu kampaņa attīstās ar katru dienu spēcīgāk, bet arī Latvijā vēlētāju aktivitāte un interese pieaugot.

"Šodien no mums katra ir atkarīgs Krievijas valsts liktenis, un tātad mūsu un mūsu bērnu nākotne," aicinot iet vēlēt, vēsta Udaļcovs.

Jau ziņots, ka 26.martā Krievijā notiks prezidenta vēlēšanas. Lielākās izredzes kļūt par otro prezidentu ir pašreizējam tā vietas izpildītājam Vladimiram Putinam, kurš ieguvis lielu vēlētāju atzinību, izvēršot karu Čečenijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!