Foto: DELFI

Partijas "Vienotība" valde pirmdien vienbalsīgi apstiprinājusi ģenerāļa Inta Ķuža iesniegumu par iestāšanos partijā, portālu "Delfi" informēja partijā.

Kā atgādina politiskais spēks, Ķuzis "Jaunās Vienotības" komandai pievienojās februārī un no apvienības saraksta startēja Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās. Galvaspilsētas pašvaldībā viņš tika ievēlēts.

Ķuzis darbosies partijas "Vienotība" Rīgas nodaļā. Līdz ar viņu valde pirmdien uzņēma partijā vēl četrus biedrus, kuri darbosies Grobiņas un Garkalnes nodaļās.

Kopš gada sākuma partija "Vienotība" savās rindās uzņēmusi gandrīz 40 jaunus biedrus, organizācijas biedru kopskaits tuvojas 2200 cilvēkiem.

Partija "Vienotība" ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" kopā veido partiju apvienību "Jaunā Vienotība". Tās valdes priekšsēdētājs ir Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

Jau ziņots, ka pēc gandrīz 40 gadu ilga dienesta Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis pieņēma lēmumu atstāt dienestu ar šā gada 10. februāri.

No Ķuža iepriekš teiktā izriet, ka atstāt darbu dienestā policijā viņš nolēmis jau pērnā gada izskaņā. "Katra gada nogalē es izvērtēju padarīto, to, kas izdarīts un pārdomāju nākamajā gadā veicamos darbus. Pērnā gada nogalē es pēc gandrīz 40 gadu dienesta pieņēmu lēmumu atstāt dienestu," viņš skaidroja.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!