Foto: LETA
Kvoruma trūkuma dēļ šodien Zatlera reformu partijas (ZRP) Rīgas nodaļas pilnsapulcē nevarēja pieņemt nepieciešamos lēmumus.

Šodien pilnsapulcei bija reģistrējušies 159 partijas biedri, bet kopā Rīgas nodaļā ir 833 biedri.

Nodaļas valdes locekle Vija Tirzmale klāstīja, ka iepriekšējam vadītājam bija jānoskaidro, cik biedru ir Rīgas nodaļā, jo pašlaik īsti skaidrs tas neesot. Tādēļ partijas biedri pauda neapmierinātību, ka nav zināms cik īsti liela ir ZRP Rīgas nodaļa, bet neraugoties uz to, valde apgalvo, ka sanāksmē nav kvoruma.

Pilnsapulces sākumā ZRP Rīgas nodaļas biedri tika iepazīstināti ar ministru amatu kandidātiem - izglītības un zinātnes ministra amata kandidātu Robertu Ķīli, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidātu Edmundu Sprūdžu, ekonomikas ministra amata kandidātu Danielu Pavļutu, iekšlietu ministra amata kandidātu Rihardu Kozlovski un ārlietu ministra amata kandidātu Edgaru Rinkēviču.

Pilnsapulcē nodaļa atskatījās uz paveikto un izvērtēja turpmāk veicamos uzdevumus.

Pēc četru stundu darba ZRP Rīgas nodaļas pilnsapulce, kas notika Rīgas Valsts 2.ģimnāzijā, bija jāpārtrauc, jo ģimnāzijas pārstāvji palūdza sapulces dalībniekus telpas pamest. Līdz ar to, pilnsapulcē netika izrunāti visi partijas biedrus interesējušie jautājumi.

Pašlaik nav skaidrs, kad varētu turpināt pārtraukto sēdi. Izskanēja informācija, ka ZRP Rīgas nodaļas ārkārtas sēde varētu notikt pēc 14 dienām.

Jau ziņots, ka no partijas biedru rindām izslēgts viens no partijas dibinātājiem un Rīgas nodaļas vadītājs Renārs Putniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!