Apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) Saeimas deputāte Palmira Lāce vēl nav izlēmusi, vai vēlas kandidēt partijas sarakstā arī uz 8.Saeimas vēlēšanām, jo "nevar piedot partijai to, ka tā atdevusi krieviem Rīgu", vēloties pārmācīt bijušo Rīgas mēru Andri Ārgali.
"Vēl aizvien nevaru piedot partijai to, ka, lai pārmācītu Ārgali, partija bija gatava krieviem atdot Rīgu. Neesmu pārliecināta, ka jebkad to varēšu piedot," BNS sacīja deputāte.

Viņa arī skaidroja, ka pašreiz vēl nav izlēmusi, vai balotēsies nākamajām vēlēšanām. "Pašlaik man ir liels pārdomu periods. Mani draugi leģionāri, protams, vēlas, lai kandidēju, taču es vēl konkrēti nevaru atbildēt uz šo jautājumu," BNS teica Lāce.

Pirmdien laikraksts "Diena" vēsta, ka TB/LNNK valde kandidātu pieteikšanos uz 8.Saeimu nolēma rīkot gadu pirms vēlēšanām. Apkopotā informācija liecina, ka kandidātu vidū ir visi partijas ministri un Saeimas deputāti, izņemot Lāci.

Divus mēnešus pēc jaunās Rīgas domes ievēlēšanas Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) un TB/LNNK, kā arī Darba partija, Labklājības partija, Krievu partija, Latvijas Demokrātiskā partija, Zaļā partija un Latvijas Zemnieku savienība parakstīja koalīcijas līgumu. Savukārt jau iepriekš LSDSP noslēdza sadarbības līgumu ar kreiso spēku apvienību "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!