Spriežot pēc lasītāju diskusijām DELFI portālā, cilvēkiem patīk debatēt par to, kā tad īsti 21.gadsmita globalizācijas laikā būtu jāizprot tādi jēdzieni, kā patriotisms, nacionālisms, kosmopolītisms.
Tāpēc šovakar – Lāčplēša dienā - LTV 1.kanālā pulksten 19:30 raidījumā “Vērtības. Viedokļi. Vērtējumi” piedāvājam divu jauniešu sarunu par patriotisma tēmu. Studijā būs jauniešu apvienības “Visu Latvijai!” pārstāvis Raivis Dzintars un jauniešu kluba “Māja – jaunatne vienotai Eiropai” pārstāve Ilze Garoza.

No viņu paaudzes vērtību izpratnes ir atkarīgs tas, kā domās cilvēki Latvijā pēc divdesmit un trīsdesmit gadiem. Tāpēc raidījumā runāsim par viņu attieksmi pret dzimtenes aizstāvēšanu, cittautiešiem, patriotisko audzināšanu, valsts simboliem, izvēli strādāt citur vai palikt Latvijā, un citiem jautājumiem.

DELFI lasītājiem, kā jau tas pirmdienas ierasts, ir iespējams pievienot atsauksmes šim rakstam, un jūsu diskusijā runāto izmantosim raidījumā. Tāpat arī ēterā prezentēsim DELFI lasītāju viedokli, kas izveidosies no jūsu šīs dienas balsojumiem DELFI “Dienas jautājumā”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!