Kāds ir jaunais Rīgas mērs Oļegs Burovs; kāpēc Donalds Tramps vēlas iegādāties Grenlandi; kā vērtēt "FC Riga" panākumus Eirokausos; ko varam piedzīvot un uzzināt jaunrades festivālā "iNovuss". Tas viss sestajā epizodē "Delfi" raidījumā "Lai spriestu, jāzina".

Alerģija pret kaķiem. Ko vēl zinām un varam sagaidīt no jaunā Rīgas mēra

Latvijas futbola klubi uz varenākās eirokausu vasaras sliekšņa

Aizvainot valsti – kā ASV turpina lūkoties Grenlandes virzienā

Jaunrades festivāla "iNovuss" idejas

Turpmāk "Lai spriestu, jāzina" vēstīsim par visu svarīgāko, ko dara "Delfi" redakcija. Tāpat varēsit ieklausīties, kā dažādus sabiedriski politiskus, sporta, kultūras un cita veida procesus vērtē "Delfi" žurnālisti, kuri ir "līdz ausīm iekšā" šajā informācijā. Raidījumu vada Edgars Bāliņš – viņš ir Latvijā pazīstams komiķis un arī "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors.

Vasaras sezonā "Lai spriestu, jāzina" būs neregulārs, bet rudenī pie skatītājiem raidījums nonāks daudz biežāk. Paldies jums, mūsu uzticamie lasītāji, ka joprojām esam populārākais un uzticamākais medijs Latvijā. Mēs jūs nepievilsim un ar jaunā raidījuma palīdzību vēl vairāk pastāstīsim, ko nepalaist garām portālā "Delfi". "Lai spriestu, jāzina" ir arī mūsu medija sauklis, un mūsu misija ir ieinteresēta sabiedrība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!