No ceturtdienas, 30.jūnija, laikraksts "Diena" pie lasītājiem nonāks jaunā izskatā, informēja "Dienas" sabiedrisko attiecību vadītāja Anna Muhka.
Mērķis esot padarīt laikrakstu ērtāk lasāmu, lai tajā būtu vieglāk orientēties un tas būtu lasītājiem saprotamāks.

Galvenās pārmaiņas attieksies uz izdevuma pirmo lappusi - turpmāk tajā būs viena galvenā tēma, kuru "Dienas" veidotāji uzskatīs par svarīgāko. Viss raksts būs izlasāms pirmajā lappusē, un nebūs tā pārnesumu citās lappusēs. Atkarībā no konkrētās situācijas pirmajā lappusē varētu būt arī citi raksti.

Dažādi jauninājumi gaidāmi pārējās lappusēs. Slejā "Rīgas ziņas", ņemot vērā notikuma aktualitāti, varēs izlasīt iedzīvotāju komentārus par attiecīgo tēmu - "Jautājums rīdziniekiem". Neregulāri šādi komentāri parādīsies arī citās lappusēs.

Rakstot par ārvalstu jaunumiem, "Diena" piedāvās citātus no ievērojamiem ārzemju laikrakstiem par Latvijai aktuāliem jautājumiem.

Gaidāmi dažādi grafiski jauninājumi, kurus "Dienas" lasītājs pirmajā mirklī varētu arī nepamanīt, norādīja Muhka.

Viņa uzsvēra, ka "Diena" nemitīgi attīstās un šīs pārmaiņas ir tikai kārtējais solis mūsdienīga laikraksta virzienā.

Saskaņā ar mediju pētījumu firmas TNS BMF pētījumu datiem "Diena" pēc viena numura vidējās auditorijas ir visvairāk lasītais nacionālais dienas laikraksts Latvijā.

"Diena" ir otrais visvairāk abonētais izdevums. Saskaņā ar aģentūras LETA apkopotajiem datiem šā gada 1.jūnijā tam bija 38 969 abonenti, vēl 5288 cilvēki avīzi abonēja tikai piektdienās un sestdienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!