Lai arī valdības un "Parex bankas" akcionāru Valērija Kargina un Viktora Krasovicka vienošanās paredz, ka tiks apķīlāti visi baņķieru īpašumi, oficiāli vieņiem nekas daudz nepieder, otrdien vēsta "Dienas Bizness".
Kā norāda laikraksts, netiks ieķīlātas abu baņķieru dārgās villas Jūrmalā un, iespējams, arī citi vērtīgi īpašumi, jo tie oficiāli nepieder ne Karginam, ne Krasovickim."Villa Adlera" oficiālais īpašnieks ir SIA "Adlera", savukārt Krasovicka rezidence "Villa Marta" pieder Krasovicka meitai Aleksandrai.

Kargina īpašumu vērtība lēšama 220 miljonu latu apmērā, bet Krasovicka - 207 miljoni latu, ziņo laikraksts, atsaucoties uz oktobrī publicēto "Baltic Screen" pētījumu. Turklāt Kargina īpašumu vērtība, salīdzinot ar situācija, kāda bijusi, gatavojot iepriekšējo miljonāru sarakstu, krietni uzlabojusies - pieaugusi par 115 miljoniem latu, kas, kā raksta Baltic Screen, "izskaidrojams nevis ar strauju īpašumu vērtības pieaugumu, bet gan ar veiksmīgi atrisinātu mantas dalīšanas procesu laulību šķiršanas prāvas ietvaros". Par 4 miljoniem latu pieaugusi arī Krasovicka īpašumu vērtība, ziņo laikraksts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!