Mēs ceram, ka Jaunais gads ļaus mums kopā izveidot daudzus jaunus projektus, un DELFI vide kļūs vēl atraktīvāka un vēl noderīgāka Jūsu darbā un atpūtā.

2000.gads ir bijis pirmais pilnais DELFI darba gads. Šī gada laikā mēs esam daudz paveikuši un arī sapratuši, cik daudz darba mums vēl ir priekšā. Mēs esam sagaidījuši sekotāju parādīšanos, un mēs pateicamies viņiem, jo viss, kas tiek darīts Internetā, padara šo vidi vērtīgāku, pievilcīgāku un labāku, un tas nozīmē, ka ieguvēji ir visi, arī DELFI. Mēs pateicamies tiem, kuri ir noticējuši Interneta plašajām komunikāciju iespējām, uzticējušies mums un uzsākuši sadarbību reklāmas jomā. Taču īpašu pateicību mēs vēlamies izteikt Jums, DELFI lasītāji - bez Jums nebūtu jēgas ne mūsu darbam, ne nākotnes plāniem.

Mēs novēlam Jums priecīgu, bagātu, radošu un piedzīvojumiem pilnu Jauno gadu. Novēlam Jums atrast vairāk laika, ko veltīt saviem draugiem, tuviniekiem un iemīļotām nodarbēm. Novēlam Jums izbaudīt dāvināšanas prieku gan šajā gadu mijā, gan visa nākamā gada garumā. Novēlam tiem, kas jau gadiem nespēj aiziet atvaļinājumā, izrauties un to izdarīt - vēl neviens savas dzīves noslēgumā nav nožēlojis, ka birojā pavadījis par maz laika. Novēlam daudzas satraucošas, taču patīkamas ziņas. Novēlam elpot dzīvi ar pilnu krūti, uzsūkt sevī visus priekus un bēdas, un padarīt pasauli arvien spilgtāku un krāsaināku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!