Foto: PantherMedia/Scanpix

Kādreizējais Privatizācijas aģentūras padomes loceklis Normunds Lakučs no Latvijas Futbola federācijas prezidenta, bijušā "Skonto" uzņēmumu grupas saimnieka Gunta Indriksona tiesas ceļā vēlas atgūt 101 400 latu parādu.

Lakučs biznesa portālam "Nozare.lv" atteicās komentēt jautājumu par parādu, uzsverot, ka viņš nav publiska persona un nekomentēs privātas lietas. Arī Indriksons "Nozare.lv" atteicās komentēt jautājumu par parādu.

Prasība par šādas summas piedziņu iesniegta Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā, kas strīdu bija plānojusi skatīt jau maija vidū, tomēr saistībā ar Indriksona neierašanos lietas izskatīšanu nācās atlikt līdz 18.oktobra plkst.10, informēja tiesas priekšsēdētājas palīgs Jānis Jaksons.

Šajā lietā pēc Lakuča prasības piemērots arī prasības nodrošinājums - ķīlas atzīme uz trim Indriksonam piederošajiem nekustamajiem īpašumiem Ventspils novada Usmā un Jūrmalā. Šis lēmums patlaban ir spēkā.

Jau ziņots, ka Lakučs pret Indriksonu tiesā vērsies arī iepriekš. Tā 2010.gadā tiesa no Indriksona prasīto 105 000 latu vietā piedzina 56 400 latus. Šis spriedums netika pārsūdzēts un tā paša gada martā stājās likumīgā spēkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!