Foto: DELFI
Latvijas Valsts ceļi informē, ka sniegs un apledojuma veidošanās uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem daudzviet Latgalē un vietām Vidzemē apgrūtina braukšanas apstākļus.

Latgalē un Vidzemē snieg. Gaisa temperatūra no -3ºC līdz +1ºC. Šodien saskaņā ar meteoroloģisko prognozi, lielākajā valsts daļā, gaidāma ilgstoša snigšana.

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmos Ogre - Pāternieki, kā arī uz autoceļiem Jēkabpils – Terehova, Grebņeva – Medumi, Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem. Tur autoceļi sniegoti, veidojas apledojums. Brauktuves tīra un kaisa ar pretapledojuma materiālu.

Ainažu virzienā apgrūtināta braukšana ir no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam. Tur veidojas apledojums, kaisa.

Valmieras virzienā sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Murjāņi – Braslas tilts. Brauktuves tīra un kaisa ar pretslīdes materiālu.

Veclaicenes virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga – Līgatne. Autoceļš vietām apledo. Brauktuves kaisa.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Balvu, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, Daugavpils, Alūksnes, Gulbenes, Valmieras, Ogres, Aizkraukles un Rīgas apkaimēs. Autoceļi apledojuši un vietām sniegoti. Brauktuves tīra un kaisa.

Pa vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek bīstamo ceļa posmu (krustojumu, pagriezienu, kāpumu) pretslīdes apstrāde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!