Foto: Mihails Ignats, aerolatvija.lv
Mēnesi pirms Latvijas neatkarības pasludināšanas deviņdesmit sestās gadskārtas portāls "Delfi" piedāvā visiem mūsu valsts iedzīvotājiem palūkoties uz 96 iemesliem, kuru dēļ, mūsuprāt, ir iespēja mīlēt Latviju un būt lepnam par savu dzimteni. Ikvienam arī iespējams balsojot paust savu viedokli, kas ir tas, kāpēc tieši Tu lepojies ar Latviju.

Ar Latvijas dzimšanas dienai veltīto īpašo sadaļu ar 96 iemesliem, kāpēc lepoties, iespējams aplūkot šeit. Ideju aizņēmāmies no mūsu māsas portāla Igaunijā, kur 96 iemeslus, kāpēc lepoties ar Igauniju, piedāvāja kaimiņvalsts dzimšanas dienā šogad februārī. Interesenti var ar Igaunijas lepnumu iepazīties šeit.

Izvēloties to, ar ko lepojamies, vēlējāmies mūsu dzimtenes dižumu parādīt visdažādākajos aspektos - sākot ar vēsturi, kultūru, dabu, beidzot ar rūpniecības un inovāciju sasniegumiem. Protams, katram no mums - arī "Delfi" redakcijas darbiniekiem - būtu vēl neskaitāmi citi iemesli, kas ir vienlīdz būtiski, kāpēc mīlēt Latviju, bet šoreiz vieta vien 96.

Īpašā sadaļa būs pieejama "Delfi" sākumlapā līdz Latvijas dzimšanas dienai 18. novembrī, taču arī pēc tam tā būs atrodama "Delfi" arhīvā. Katram iespējams atdot savu balsi par vienu vai vairākiem iemesliem, kādēļ lepoties ar Latviju, taču par vienu iemeslu var balsot tikai vienreiz.Sadaļu atbalsta viens no Latvijas pazīstamākajiem un iemīļotākajiem zīmoliem - "Laima".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!