Foto: Shutterstock

Pagājušajā diennaktī Latvijā veikts 2431 Covid-19 tests un reģistrēts 31 jauns saslimšanas gadījums, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka 20 saslimušie inficējušies no zināmiem infekcijas avotiem, tai skaitā 17 no tiem saistīti ar uzņēmumu Kuldīgā.

Zināms, ka viena persona inficējusies Vācijā, bet 10 personām tiek precizēti inficēšanās apstākļi. Epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

Pēdējās diennakts laikā stacionēti divi pacienti ar Covid-19, kopā stacionāros ārstējas deviņi pacienti, visi ar vidēji smagu slimības gaitu.

Kopā no stacionāra izrakstīti 222 pacienti, liecina Nacionālā veselības dienesta informācija.

Latvijā kopā veikti 306 652 izmeklējumi, saslimušas 1625 personas un 1282 izveseļojušās, 36 mirušas.


Ceturtdien ziņots, ka Kuldīgā, ražošanas uzņēmumā SIA "Kuldīgas tekstils", vairāk nekā diviem darbiniekiem oficiāli apstiprināta Covid-19 infekcija, atsaucoties uz uzņēmuma sniegto informāciju, informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Savukārt saskaņa ar Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegtajiem datiem, Kuldīgas novadā saistībā ar ražošanas uzņēmumu kopumā ceturtdien bija konstatēti desmit saslimušie.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, SIA "Kuldīgas tekstils" reģistrēta 1992. gadā, tās vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas uzņēmums "Marback Tricot", bet kā vienīgais patiesais labuma guvējs norādīts Jonass Lorentzons.

Atbilstoši "Firmas.lv" informācijai, pērn uzņēmumā bija nodarbināti 157 darbinieki.

Pagājušajā gadā uzņēmums strādāja ar 1,618 miljonu apgrozījumu un 18 488 eiro peļņu. Uzņēmums pamata ražo produkciju sava īpašnieka - Zviedrijas "Marback Tricot" - vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!