Lielākajam skandināvu mediju koncernam Modern Times Group (MTG) piederošā radiostacija "Power hit Radio", kas raida Tallinā un saņēmusi raidīšanas licenci Viļņā, vēlas uzsākt darbību arī Rīgā.
MTG radio direktors Baltijā Svens Nūtmens informēja, ka, "analizējot radio tirgu Baltijas valstīs, noskaidrots, ka raidīšanai visā Baltijā pēc formāta vispiemērotākā būtu radio stacija "Star FM". Tādējādi "Star FM" varētu būt vienīgā radio stacija Baltijas valstīs, kurai būtu nacionālā apraide visās trijās Baltijas valstīs - Igaunijā, Latvijā un Lietuvā," vēsta Nūtmens. Līdz šim nacionālās apraides radio staciju Lietuvā MTG vēl nav iegādājušies pārāk augstās cenas dēļ.

"Radio staciju īpašnieki prasa nesamērīgu cenu, un to nav iespējams atpelnīt radio tirgū - tādējādi, iegādājoties radio staciju par šādu cenu, to nekad neatpelnīsim. Turklāt situācija Lietuvas radio tirgū šodien ir vēl sliktāka nekā Igaunijā: konkurence ir spēcīga, bet naudas tirgū ir maz," uzskata Nūtmens. "Power Hit radio" ir radio stacija, kas spēlē European Hit Radio/Dance formātā, un tās mērķauditorija ir cilvēki vecumā no 12-35 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!