Foto: DELFI
Pamatīgi aizputinātos Latvijas ceļus ceturtdien tīra jau kopš pulksten četriem rītā un darbos iesaistīta 241 ziemas dienesta tehnikas vienība, informē uzņēmums Latvijas Valsts ceļi.

Aktuālā satiksmes informācija liecina, ka braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināti, autoceļi ir sniegoti un apledo, brauktuves tīra no sniega un apstrādā pret apledojumu, daudzviet atkārtoti.

Rīgas apkārtnē apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Rīgas apvedceļiem, autoceļi ir sniegoti, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Ventspils virzienā apmierinoši braukšanas apstākļi ir posmā Usma – Ventspils, snieg sniegs, vietām putina. Brauktuvi atkārtoti tīra un apstrādā pret slīdi, tā ir mitra.

Liepājas virzienā apmierinoši braukšanas apstākļi ir posmā Kalnciems – Apšupes krustojums un Skrunda – Liepāja, vietām snieg sniegs. Brauktuvi atkārtoti tīra un apstrādā pret slīdi.

Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši no Jelgavas līdz Meitenei. Autoceļi ir sniegoti, brauktuvi atkārtoti tīra un apstrādā pret apledojumu.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, ap Līvāniem snieg sniegs Autoceļi ir sniegoti, vietām veidojas sniega un sāls maisījums, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Siguldas virzienā braukšanas apstākļi apmierinoši ir no Virešiem līdz Veclaicenei, maršrutā vietām snieg sniegs. Autoceļi ir sniegoti, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Ainažu virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, snieg sniegs. Autoceļi ir sniegoti, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Braukšanas apstākļi pa reģionālajiem ceļiem kopumā ir apgrūtināti. Brauktuves ir sniegotas, vietām sniega un sāls maisījums. Braukšanas apstākļi pa vietējās nozīmes ceļiem ir apgrūtināti, uz ceļiem ir iespējami arī sniega sanesumi, taču tie ir izbraucami

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!