Foto: DELFI
Vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi, tomēr šis rādītājs ir zemāks nekā vidēji Eiropas Savienībā, kur ar savu pašreizējo dzīvi apmierināti 79% iedzīvotāju.

Lielākā daļa Latvijas pilsoņu ir apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi - 8% pilsoņu ir ļoti apmierināti, savukārt 52% pilsoņu ir diezgan apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi, liecina "Eirobarometra" pētījums, kuru "TNS Latvia" veica šogad pavasarī.

Salīdzinoši liela daļa Latvijas pilsoņu atzīst, ka nav apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi kopumā – 30% ir ne visai apmierināti, bet desmitā daļa (10%) Latvijas pilsoņu ir ļoti neapmierināti ar savu pašreizējo dzīvi.

"TNS Latvia" sabiedrības uzvedības pētījumu eksperte Dace Zolberga norāda, ka kopumā visu Eiropas Savienības dalībvalstu pilsoņi ir ievērojami apmierinātāki ar savu pašreizējo dzīvi – absolūtais vairākums (79%) Eiropas Savienības valstu pilsoņi ir apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi un tikai 21% pilsoņu kopumā nav apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!