Foto: LETA
Aizvadītā nedēļas nogale atnesusi rekordskaitu lielo laimestu "Latvijas Loto" spēlētājiem, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

1.jūlija "SuperBingo" izlozē kāds spēlētājs ar Valmierā iegādātu kvīti laimējis naudas laimestu 196 808,93 eiro apmērā, bet divi televīzijas spēles klātienes dalībnieki laimēja katrs pa automašīnai.

Jolanta Laumane no Neretas novada Vasaras spēlē tika pie jauna "Volkswagen Tiguan", bet Gatiņš Rags no Valmieras, griežot Lielo laimes ratu, uzgrieza "Toyota Avensis" sektoru.

Lielā "SuperBingo" naudas laimesta īpašnieks vēl nav pieteicies, taču zināms, ka laimīgā loterijas biļete iegādāta "Latvijas Loto" tirdzniecības vietā Valmierā, Rīgas ielā un 196 808,93 eiro laimests sastāv no laimesta par "SuperBingo" – 192 000 eiro, "Bingo" – 4084,80 eiro, "Rāmi" – 716,63 eiro un laimesta par "Centru" – 7,50 eiro.

Savukārt cits "SuperBingo" spēlētājs ar Rīgā, Mūkusalas ielas veikalā "Maxima" iegādātu kvīti papildspēlē "Džokers 7" sestdien laimējis 75 000 eiro. Arī šis laimētājs vēl nav pieteicies.

Pagājušajā nedēļā laimēti arī 30 000 eiro loterijā "Latloto 5 no 35". Tas izdevies kādam pensionāram no Rīgas, kurš loterijās piedalās kopš 1975. gada. Savukārt populārajā "Simtgades loterijā" 40 gadus vecs apdrošināšanas speciālists no Rīgas kļuva par astoto spēlētāju, kurš laimējis 10 000 eiro. Kopā "Simtgades loterijā" ir 20 laimesti 10 000 eiro apmērā, kā arī četri laimesti 100 000 eiro apmērā, no kuriem pagaidām laimēts tikai viens.

VAS "Latvijas Loto" ir Latvijas nacionālais loteriju uzņēmums, un tā vienīgais īpašnieks ir Latvijas valsts. "Latvijas Loto" darbības ideja balstīta uz loteriju nozares pamatbūtību — iedzīvotāju brīvo līdzekļu piesaiste, no kuriem daļa tiek izmaksāta laimestos un daļa kā papildu finansējums nonāk valsts budžetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!