Foto: LETA

Ātrākai sūtījumu izsniegšanai un klientu apkalpošanai Latvijas Pasts decembrī piesaistījis papildu darbiniekus noslogotākajās pasta nodaļās, informēja uzņēmumā.

Darbinieki pieņemti Rīgas 14 pasta nodaļās un lielāko Latvijas pilsētu centrālajās pasta pakalpojumu sniegšanas vietās.

Pašlaik Rīgas nodaļu darbinieku skaits palielināts par 25 cilvēkiem, savukārt šķirošanas kompleksā piesaistīts par trešdaļu jeb nepilniem 100 darbiniekiem vairāk.

Jau kopš novembra lielākajā daļā Rīgas pasta nodaļu izveidotas īpašas tā saucamās ātrās kases, kas orientējas uz sūtījumu izsniegšanu, bet, tuvojoties gada nogales svētku laikam, liela klientu pieplūduma gadījumā papildu darbinieki iesaistīsies primāri sūtījumu izsniegšanā, bet pārējā laikā palīdzēs sniegt arī citus pasta pakalpojumus.

Šāda sistēma darbosies 5.pasta nodaļā (Tilta iela 11, k.3), 10.pasta nodaļā (Elizabetes iela 41/43), 11.pasta nodaļā (Marijas iela 20), 13.pasta nodaļā (K.Valdemāra iela 145, k.1), 15.pasta nodaļā (A.Dombrovska iela 34), 19.pasta nodaļā (Rēznas iela 5), 21.pasta nodaļā (Ulbrokas iela 7), 24.pasta nodaļā (Brīvības gatve 428), 35.pasta nodaļā (Rumbulas iela 7), 55.pasta nodaļā (Cementa iela 12), 58.pasta nodaļā (Valdeķu iela 52 k. 7), 69.pasta nodaļā (Slokas iela 146), 82.pasta nodaļā (A.Deglava iela 120) un 84.pasta nodaļā (Ūnijas iela 52).

Līdz 31.decembrim, uzlabojot klientu ērtības, sestdienās par divām stundām tiek pagarināts Rīgas 11.pasta nodaļas darba laiks, un tā šajā periodā ik sestdienu strādās no plkst.9 līdz 17. No decembra darbalaiks būtiski tiek pagarināts arī Ādažu pasta nodaļai, kas darbdienās tiek pagarināts par kopumā trīs stundām: nodaļa tagad strādās no plkst.7 līdz 19. Savukārt Rīgas 15.pasta nodaļā no 1.decembra klientu apkalpošanai ir atvērta papildu zāle, kas paredzēta sūtījumu izsniegšanai un citu ātro pakalpojumu nodrošināšanai, piemēram, pastmarku, pastkaršu, aplokšņu iegādei.

Klientu ērtību uzlabošanu, nodaļu telpu paplašināšanu, daudzfunkcionālu rindu mašīnu uzstādīšanu un pasta nodaļu modernizāciju Latvijas Pasts plāno turpināt arī 2015.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!