Foto: F64

Līdz ar Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības līdz ar Jaunā gada pirmo dienu – 2021.gada 1. janvāri – mainīsies arī pasta sūtījumu apmaiņas nosacījumi ar šo valsti. Lai skaidrotu iedzīvotājiem gaidāmās izmaiņas un atbildētu uz neskaidrajiem jautājumiem, piektdien, 18. decembrī, tiešraides diskusijā “Delfi” studijā piedalīsies “Latvijas Pasta” un Valsts ieņēmuma dienesta (VID) pārstāvji.

Diskusija sāksies piektdien, 18. decembrī, pulksten 10, un stundu garajā sarunā "Latvijas Pasta" un VID pārstāvji ieskicēs galvenās izmaiņas, kas no 1. janvāra gaidāmas pasta sūtījumu apmaiņā ar Apvienoto Karalisti, kā arī skaidros, kā rīkoties, turpmāk saņemot pasta sūtījumus no Lielbritānijas.

Diskusijā piedalīsies "Latvijas Pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns, "Latvijas Pasta" Starptautiskā departamenta Muitas lietu vadības daļas vadītāja Ieva Ilstere, VID Muitas pārvaldes direktors Raimonds Zukuls un VID Muitas pārvaldes Muitošanas metodikas daļas vadītāja Irēna Knoka.

Plašāk par gaidāmajām izmaiņām iespējams lasīt šeit, bet līdz ceturtdienas, 17. decembra, vakaram ir iespējams iesūtīt savus jautājumus par sūtījumu apmaiņu ar Lielbritāniju "Latvijas Pasta" un VID pārstāvjiem. Aicinām uzdot sev interesējošos jautājumus par gaidāmajām izmaiņām, sūtot tos uz e-pasta adresi sutijums@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!