Trešo gadu pēc kārtas par policijas pasaules čempioniem minifutbolā kļuvusi Latvijas policijas minifutbola izlase, kas Holandes pilsētā Eiburgenā no 9. līdz 11.oktobrim aizvadījusi spēles pasaules policijas čempionātā minifutbolā. Kā informēja Iekšlietu ministrijas (IeM) Preses centrs, čempionātā pavisam piedalījās 64 komandas, kas bija sadalītas 8 apakšgrupās.
Savā apakšgrupā Latvijas policisti ar kopējo vārtu starpību 18:1 uzvarēja futbolistus no Vācijas, Dānijas, Spānijas, Slovākijas, Itālijas, Saūda Arābijas. Otrajā kārtā Latvijas vienība pieveica Spāniju un Sanktpēterburgu, bet pusfinālā uzvarēja Ukrainas vienību.

Finālā sportisti no Latvijas ļoti sīvā cīņā ar rezultātu 13:12 uzvarēja kolēģus no Krievijas. Spēles pamatlaiks beidzās bez vārtu guvuma un uzvarētājs tika noteikts ar soda sitieniem. IeM Preses centrs īpaši atzīmē Latvijas minifutbola komandas vārtsargu Georga Atvara un Jura Trofimova veikumu, kā arī komandas kapteiņa un trenera Artura Šķetova un Jura Karašauska darbību laukumā. Latvijas policijas minifutbola komandā spēlē IeM Sardzes pulka un Valsts policijas Valsts apsardzes dienesta darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!