Foto: F64

Otrdien aprit precīzi trīs no sešiem Latvijas prezidentūras Eiropas Savienībā (ES) vadības mēnešiem. Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) jau uzsvēris, ka darbs noritējis ārkārtīgi produktīvi un prezidentūras laikā viņš neesot redzējis nevienu Latvijas izgāšanos. "Delfi" aptaujā vēlas noskaidrot lasītāju viedokli, vai tiešām mums uzticētā prezidentūra ir noritējusi gludi un kādi ir pirmie iespaidi par mūsu valsts sniegumu.

Latvijas pirmie trīs ES prezidentūras mēneši esot pagājuši produktīvi, saskaroties gan arī ar nepatīkamiem pārsteigumiem – teroraktiem Parīzē un Kopenhāgenā. Savukārt atlikušajos mēnešos būtiskākais notikums būs Austrumu partnerības samits, kas, acīmredzot, paies kara zīmē, pirmdien, atskaitoties par paveikto prezidentūras pirmajos trīs mēnešos, atzina ārlietu ministrs Rinkēvičs.

Ārlietu ministrija galvenās atziņas publicējusi "vidusposma ziņojumā" par Latvijas prezidentūras darba programmas īstenošanu. Vēlamies noskaidrot arī jūsu viedokli par to, kādu iespaidu līdz šim atstājuši prezidentūras darbi:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!