Darbu, izglītību, labklājību katram un kārtību valstī!

Ja iegūsim vēlētāju pietiekamu atbalstu - apsolām:

Valsti atgūt tautai! LSDSP virza tautas nobalsošanai Satversmes grozījumu projektu, kas paredz tautas vēlētu prezidentu, jaukto vēlēšanu sistēmu un lielākas cilvēka sociālās tiesības.

Starptautiskas garantijas Latvijas drošībai! Līdztiesīgu iestāšanos ES, NATO un Draudzīgas, ekonomiski izdevīgas attiecības ar austrumvalstīm.

Darbu katram darbaspējīgam iedzīvotājam, sociāli orientētu tirgus ekonomiku! Nodarbinātību sekmēt ar investīciju piesaisti, nodokļu atlaidēm uzņēmējiem par jaunu darba vietu un modernu tehnoloģiju ieviešanu.

Sabiedrību bez trūcīgiem cilvēkiem! Algas budžeta sektorā piesaistīt minimālai algai, kuru paaugstināt, pieaugot nacionālajam kopproduktam. Pakāpeniski pacelt algas līdz ES līmenim.

Izglītībai 8%, t.sk. augstākajai 2%, un zinātnei 1% no valsts budžeta! Klaiņojošos bērnus - atpakaļ skolās! Labu izglītību un amata prasmi visiem. Stipendijas - atbilstoši iztikas minimumam un valsts pasūtījumam. Valsts atbalstītu tālākizglītību visiem darbiniekiem, lauksaimniekiem un amatniekiem. Paaugstināt pedagogu algas.

Apturēt valsts izzagšanu, nepieļaut nelegālo līdzekļu legalizāciju, valsts varas un organizētās noziedzības sadarbību. Pastiprināt kontrabandas, nodokļu nemaksāšanas, cilvēku un narkotiku tirdzniecības apkarošanu.

Tiesību aizsardzības iestādēm - nepieciešamo finansējumu, augstākas algas un sociālās garantijas, apkarot korupciju un nekompetenci, pārvēlēt tiesnešus reizi četros gados. Nodrošināt iecirkņu inspektoru darbu, veidojot iecirkņu punktus.

Paaugstināt vides kvalitāti un bioloģisko daudzveidību, attīstot dabu saudzējošu ražošanu un iesaistot sabiedrību vides atjaunošanā.

Kultūras, sporta centrus un bibliotēkas atbalstīt ar uzņēmēju iemaksām. Bērnus un jaunatni iesaistīt kultūras, sporta dzīvē par publiskajiem līdzekļiem, lai novērstu narkomāniju un alkoholismu.

Teritoriālo reformu - veidojot saimnieciski pamatotus reģionus un vēlētas divu līmeņu pašvaldības.

Sabiedrību integrēt sociāli, veidot turīgu vidusšķiru, nodrošināt mazākumtautībām pamatizglītību dzimtajā valodā un sekmēt to kultūru.

Atkārtoti atbalstīt V. Vīķes – Freibergas ievēlēšanu par Valsts prezidenti.

Kopā ar tautu mums izdosies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!