Foto: RIA Novosti/Scanpix
Otrdien divu dienu vizītē Latvijā ieradīsies Turkmenistānas prezidents Gurbanguli Berdimuhamedovs.

Turkmenistānas prezidenta oficiālajā sagaidīšanas ceremonija plkst.11 notiks Rātslaukumā un pasākumā piedalīsies Valsts prezidents Andris Bērziņš, pēc kuras notiks abu prezidentu saruna, informēja Prezidenta kancelejā.

Sakarā ar Turkmenistānas prezidenta valsts vizīti otrdien no plkst.10.40 līdz plkst.11.10 un no plkst.12.40 līdz plkst.12.50 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa un Militārās policijas transportlīdzekļus) Kaļķu ielas posmā no 11. novembra krastmalas līdz Rātslaukumam, informēja Rīgas domē.

No plkst.10.40 līdz plkst.13 un no plkst.18 līdz plkst.21 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota gājēju kustība Rātslaukumā, bet no plkst.12.40 līdz plkst.13.15 - laukumā pie Brīvības pieminekļa.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļus un automašīnas ar speciālām caurlaidēm) no plkst.7 līdz plkst.22 Kuģu ielas abās pusēs, posmā no Trijādības ielas līdz Akmens tiltam. Tāpat no plkst.7 līdz plkst.21 Kaļķu ielas posmā no 11. novembra krastmalas līdz Rātslaukumam, no plkst.13 līdz plkst.15.30 Doma laukumā.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana būs aizliegta arī trešdien 12. septembrī no plkst.7 līdz plkst.15.30 Kuģu ielas abās pusēs, posmā no Trijādības ielas līdz Akmens tiltam, kā arī no plkst.7 līdz plkst.10 Dzirciema ielā pie ēkas Nr. 20.

Nacionālo bruņoto spēku Militārā policija otrdien no plkst.11.45 līdz plkst.13.15 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā aizliegs ūdens transportlīdzekļu satiksmi Pilsētas kanāla posmā no Krišjāņa Barona ielas tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!