Foto: PantherMedia/Scanpix



Lecot ūdenstilpnēs uz galvas, nopietnas traumas Latgalē guvis kāds 28 gadus vecs vīrietis, bet Zemgalē - 29 gadus vecs vīrietis, kurš negadījuma brīdī bijis alkohola reibumā, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Bukša.

Latgalē cietušais vīrietis uz galvas lēcis dīķī, kā rezultātā atsities pret ūdenstilpnes gultni un guvis nopietnas muguras traumas un kakla skriemeļu bojājumus. Savukārt pēc lēciena ezerā Zemgalē 29 gadus vecais vīrietis guvis mugurkaula kakla daļas traumu ar saišu sastiepumiem un smadzeņu satricinājumu.

Savukārt Pierīgā kāds 46 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā sēdējis uz tilta, no kura iekritis upē. Kritiens bijis no aptuveni divu metru augstuma. Vīrietis nogādāts slimnīcā pēc slīkšanas, kā arī ar ķermeņa atdzišanu un vaļēju brūci kājās.

Vēl Zemgalē slimnīcā nogādāts kāds 21 gadu vecs vīrietis, kuram no karstuma autobusā palicis slikti. Vīrietis autobusā zaudējis samaņu un slimnīcā nogādāts ar veselības problēmām, kas saistītas ar karstumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!