"Man kā pašvaldības vadītājam ir labas attiecības ar visu uzņēmumu vadītājiem, kuri strādā Ventspilī, jo tā tam ir jābūt, - tas ir labi pilsētai," šādi izskanējušās ziņas par iespējamo AS "Ventspils nafta" vadības maiņu šodien komentēja Ventspils mērs Aivars Lembergs.
Laikraksts "Diena" aizvadītajā nedēļā ziņoja, ka nesaskaņu dēļ ar Lembergu no amata drīzumā gatavojas aiziet "Ventspils naftas" prezidents un valdes priekšsēdis Jānis Ādamsons un viņa vietnieks Ritvars Priekalns. Pats uzņēmums šādas ziņas paziņojumā Rīgas Fondu biržai noliedza.

"Man bija labas attiecības ar visiem "Ventspils naftas" prezidentiem," izteicās Lembergs, "Ventspils pašvaldībai principā nav būtiski, kas vada uzņēmumu."

Pašvaldības vadītājs uzsvēra, ka pašvaldības un uzņēmuma attiecības ir labas, ko apliecina fakts, ka "Ventspils nafta", neskatoties uz apstākli, ka uzņēmuma peļņa samazinās, spēj pašvaldībai ziedot visai ievērojamus līdzekļus, piemēram, 200 000 latu ziedoti sporta viesnīcas projektam, bet vēl 72 000 latu - Ventspils Pārventas meža parka izveidei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!