Foto: LETA
Valsts prezidenta Egila Levita kundze sākusi darbu medicīnas centrā “ARS”, liecina medicīnas centra mājaslapā publicētā informācija.

"Ar prieku un lepnumu paziņojam, ka no 28. aprīļa Medicīnas centrs "ARS" Sieviešu konsultāciju nodaļas praktizējošo ārstu komandai pievienojas ginekoloģe ar ilggadēju pieredzi vairākās Vācijas un Luksemburgas klīnikās – mūsu valsts pirmā lēdija dr. Andra Apine – Levite", teikts centra mājas lapā.

Jau vēstīts, ka Levite saistībā ar Covid-19 saslimšanas ierobežošanu izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā nāca klajā ar uzrunu, kurā norādīja, ka "pašlaik mēs visi atrodamies vienā laivā, bet dažiem ir jāairē, tāpēc, pirmkārt, saudzēsim mūsu medicīnisko personālu! Būsim godīgi un atklāti pret viņiem! Tas nozīmē arī – nemelosim viņiem".

Viņa norādīja, ka "nekad medicīniski grūtie laiki cilvēces vēsturē vai cilvēku dzīvē nav bijuši mūžīgi. Roberts Kohs atklāja vakcīnu pret tuberkulozi, Edvards Dženners sāka potēt pret bakām. Arī šodien zinātnieki visā pasaulē diendienā, 24 stundas meklē medikamentus un vakcīnu pret COVID-19. Dosim viņiem līdzekļus, un viņi atradīs.

Un nobeidzot – no mums, parastiem cilvēkiem, neprasa daudz. Mazgāsim rokas! Ieturēsim distanci! Paliksim mājās".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!