Foto: Valsts prezidenta kanceleja

4. un 5. aprīlī Valsts prezidents Egils Levits dosies uz Daugavpili, lai tiktos ar Daugavpils un citu Latgales pašvaldību vadītājiem un viedokļu līderiem, aicinot stiprināt valsts un pašvaldību kopdarbu un sabiedrības saliedētību un solidaritāti jaunajos ģeopolitiskajos un ekonomiskajos apstākļos, portālu "Delfi" informēja Valsts prezidenta kancelejas Preses dienestā.

Daugavpils valstspilsētas apmeklējuma laikā Levits kopā ar Latgales plānošanas reģiona pašvaldību vadītājiem, Latvijas vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Artūru Tomu Plešu (AP), Ekonomikas ministrijas parlamentāro sekretāri Ilzi Indriksoni un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvjiem diskutēs par Latgales attīstības perspektīvām jaunajos ģeopolitiskajos un ekonomiskajos apstākļos.

Reģionālās vizītes laikā Levits arī apmeklēs Daugavpils 12. vidusskolu un tiksies ar Daugavpils Universitātes rektori Irēnu Kokinu.

Tāpat Valsts prezidents tiksies ar uzņēmum "Axon Cable" pārstāvjiem un sniegs intervijas reģionālajiem Latgales medijiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!