Foto: Shutterstock

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) paredzējusi slēgt 133 699 eiro vērtu līgumu ar SIA "Dentsu Aegis Network Latvia" iepirkumā par reklāmas kampaņas ietvaros izstrādāta redakcionālā satura un mārketinga materiālu popularizēšanu sociālajos tīklos un meklētājsistēmās Krievijas tirgū vēl 2019. gadā, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) interneta mājas lapā pieejamā informācija.

"Dentsu Aegis Network Latvia" arī bija vienīgais pretendents, kurš pieteicās iepirkumam.

LIAA norāda, ka līgums saistīts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana tūrismā".

"Lursoft" dati liecina, ka 1997. gadā Uzņēmumu reģistrā reģistrētās "Dentsu Aegis Network Latvia" apgrozījums pērn bija 11 904 708 eiro, bet gads tika noslēgts ar 76 663 eiro zaudējumiem. Kā darbības veidus uzņēmums norādījis starpniecību reklāmas izvietošanā masu informācijas līdzekļos.

"Dentsu Aegis Network Latvia" vienīgā īpašniece ir Igaunijā reģistrētā kompānija AS "Dentsu Aegis Network Estonia". Tās valdē darbojas Lietuvas pilsonis Mariuss Tuminas un Latvijas pilsonis Māris Naglis, bet valdes priekšsēdētājs ir Dānijas pilsonis Mads Hedegards.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!